INSCHRIJVEN

*VOOR WIE*
Marché Hoezee is er voor de ondernemers of creatievelingen met oog voor detail, gevestigd of aanstormend. Voor oude rotten in het vak en verse talenten. De organisatie is gevoelig voor creatieve makers, culturele doeners en andere ambachtslui die hun vak verstaan. Vrolijke noten zijn een pré bij Marché Hoezee.

*KOSTEN*
Kosten voor deelname: € 50  (btw vrij) per 3 meter kraam of standplaats én je inzet om op sociale media en de 'echte' wereld de markt mee te promoten, want we maken Marché Hoezee samen met jullie!

*FAQ*

We hebben nog geen lijstje kunnen samenstellen... maar zijn ontzettend makkelijk benaderbaar via julie@marchehoezee.nl of eva@marchehoezee.nl
 

*REGELS*
Aanmeldingen gaan door een selectie om te zorgen voor een hoogwaardig en afwisselend aanbod. Halve kraam is mogelijk, geef dat aan bij opmerkingen.
Elektriciteit aanvragen kan in formulier, geef duidelijk aan welke apparaten je wilt aansluiten en hoeveel watt ze gebruiken. De kosten van stroom bedragen € 10. Indien je een standplaats wenst, vermeld dan ook graag hoe je de standplaats wilt invullen.

*SLUITINGSDATA*
Inschrijven als deelnemer kan tot een kleine 3-4 weken voor de markt. Daarna buigen we ons over een mooie frisse selectie en maken we de deelnemers bekend.
17 juni: laatste inschrijvingsdag: 21 mei, deelnemers bekend 23 mei.
15 juli: laatste inschrijvingsdag: 18 juni, deelnemers bekend 20 juni.
9 september: laatste inschrijvingsdag 13 augustus, deelnemers bekend 15 augustus. 

OPROEP:

Op 27+28 oktober organiseert Marché Hoezee ism Makersbase een editie die speciaal gericht is op maken, makers, workshops en demonstraties. Het is tegelijk met de landelijke ‘Week van het Maken’ georganiseerd door Craft Counsil, en in dit weekend worden er door het hele land evenementen georganiseerd.

 

De opzet is een beetje anders als voorgaande edities van Marché Hoezee.

Er is nu maar plek voor 12-15 deelnemers per dag, er zullen of kramen of tafels van 3 meter beschikbaar zijn om je producten te verkopen. Daarnaast wordt van elke deelnemer verwacht dat ze een workshop aanbieden (denk iets kleins! doorlopend/of vaste tijden) of een demonstratie doen. Handen uit de mouwen, leren, zien en proeven dus! 

 

De markt vindt binnen in Nieuwe Veste plaats op het Cultuurplein, op dezelfde plek als we met Cultuurnacht een mini-editie hebben gemaakt. 
Heb je interesse? Laat het svp zo snel mogelijk weten ivm beperkte ruimte voor deelname. Ook je voorkeur voor ZA of ZO doorgeven.
Mail naar: julie@marchehoezee.nl

HELAAS! HET IS NIET MEER MOGELIJK JE OP TE GEVEN VOOR DE EDITIE VAN 9 SEPTEMBER... MAAR STAY TUNED.. WE ZIJN AL MET NIEUWE PLANNEN BEZIG...

Zo. Dat was een hele lijst. Goed gedaan hoor!

Klik nu hier om naar een site te gaan boordevol informatie over markten: onze vrienden van mevrouwmarkt.nl

© 2019 door IMAGE de JULIE.com