INSCHRIJVEN

AANGEPASTE INFO VOOR de Marché Hoezee on Tour EDITIES VAN 2021, lees goed door, de gekleurde tekst is leidend.

*VOOR WIE*
Marché Hoezee is er voor de ondernemers of creatievelingen met oog voor detail, gevestigd of aanstormend. Voor oude rotten in het vak en verse talenten. De organisatie is gevoelig voor creatieve makers, culturele doeners en andere ambachtslui die hun vak verstaan. Vrolijke noten zijn een pré bij Marché Hoezee.*KOSTEN*
Marché Hoezee on Tour EDITIES VAN 2021:
We bieden 3 m kraam aan voor €40, GEEN standplaats mogelijk, tenzij met een fantastische invulling. Geen food en koffie verkoop mogelijk. Heel beperkt stroom mogelijk.


We bieden tijdens reguliere edities een 3m kraam voor €65, een halve kraam is €45. Voor een standplaats gelden dezelfde prijzen. Een standplaats is alleen mogelijk bij bv koffiekar, of andere originele invulling van deze plek.

Tijdens eventuele POP UP/ON TOUR edities gelden aangepaste tarieven.*FAQ*
Hoe groot is de kraam?
- Een kraam van 3 meter heeft zo'n gezellig rood wit zeil dakje, en heeft een plank van 90 cm diep.

Mag ik de kraam delen?
Kraam delen niet mogelijk tijdens de Marché Hoezee on Tour EDITIES VAN 2021.
- In principe kan dat. Meldt het in je aanmelding. Per aanmelding van editie wordt maar 1 factuur verstrekt. Een aanmelding voor een halve kraam krijgt gewoon ook 1 factuur. Onaangekondigd delen van de kraam wordt niet gewaardeerd. 

Klopt het dat ik geen BTW kan terugvinden op de factuur? 
-Ja, we zijn een stichting en rekenen daarom geen BTW.

Mag ik een workshop/activiteit aanbieden tijdens de markt?
-ja, graag! We zijn gek op kennis delen of de handen uit de mouwen steken! 

Voor vragen kun je ons ook mailen:
 julie@marchehoezee.nl of eva@marchehoezee.nl

*REGELS*
Aanmeldingen gaan door een selectie om te zorgen voor een hoogwaardig en afwisselend aanbod. Halve kraam is mogelijk, geef dat aan bij opmerkingen.
Elektriciteit aanvragen kan in formulier, geef duidelijk aan welke apparaten je wilt aansluiten en hoeveel watt ze gebruiken. De kosten van stroom bedragen € 10. Indien je een standplaats wenst, vermeld dan ook graag hoe je de standplaats wilt invullen.

Soms organiseren we ook een POP UP editie van Marché Hoezee. Deze zijn kleiner van opzet dan de reguliere edities  uit het verleden. We benaderen dan deelnemers die eerder op Marché Hoezee stonden, hier zijn geen inschrijvingen voor mogelijk. Blijven er plekken over, dan zullen we deze via social media bekendmaken. 

*SLUITINGSDATA*
de Marché Hoezee on Tour EDITIES VAN 2021:  we laten je zsm weten of er plek voor je is op de markt. We proberen een wisselende selectie te maken, zonder al te veel overlap in aanbod.
Inschrijven als deelnemer kan tot een kleine 4 weken voor de markt. Daarna buigen we ons over een mooie frisse selectie en maken we de deelnemers bekend.

*AANMELDEN*

DE EDITIE VAN 3 JULI EN 17 JULI ZIJN VOL!Succes!

Zo. Dat was een hele lijst. Goed gedaan hoor!

Klik nu hier om naar een site te gaan boordevol informatie over markten: onze vrienden van mevrouwmarkt.nl