INSCHRIJVEN


*VOOR WIE*
Marché Hoezee is er voor de ondernemers of creatievelingen met oog voor detail, gevestigd of aanstormend. Voor oude rotten in het vak en verse talenten. De organisatie is gevoelig voor creatieve makers, culturele doeners en andere ambachtslui die hun vak verstaan. Vrolijke noten zijn een pré bij Marché Hoezee.*KOSTEN*
info volgt.*FAQ*
Mag ik de kraam delen?
- In principe kan dat. Meldt het in je aanmelding. Per aanmelding van editie wordt maar 1 factuur verstrekt. Een aanmelding voor een halve kraam krijgt gewoon ook 1 factuur. Onaangekondigd delen van de kraam wordt niet gewaardeerd. 

Klopt het dat ik geen BTW kan terugvinden op de factuur? 
-Ja, we zijn een stichting en rekenen daarom geen BTW.

Mag ik een workshop/activiteit aanbieden tijdens de markt?
-ja, graag! We zijn gek op kennis delen of de handen uit de mouwen steken! 

Voor vragen kun je ons ook mailen:
 julie@marchehoezee.nl of eva@marchehoezee.nl

*REGELS*
Aanmeldingen gaan door een selectie om te zorgen voor een hoogwaardig en afwisselend aanbod. Halve kraam is niet altijd mogelijk.
Elektriciteit aanvragen kan, geef duidelijk aan welke apparaten je wilt aansluiten en hoeveel watt ze gebruiken. De kosten van stroom bedragen € 10.
Indien je een standplaats wenst, vermeld dan ook graag hoe je de standplaats wilt invullen.

Soms organiseren we ook een POP UP editie van Marché Hoezee. Deze zijn kleiner van opzet dan de reguliere edities uit het verleden. We benaderen dan deelnemers die eerder op Marché Hoezee stonden, hier zijn geen inschrijvingen voor mogelijk. Blijven er plekken over, dan zullen we deze via social media bekendmaken. 


Succes!

Zo. Dat was een hele lijst. Goed gedaan hoor!

Klik nu hier om naar een site te gaan boordevol informatie over markten: onze vrienden van mevrouwmarkt.nl