INSCHRIJVEN

*VOOR WIE*
Marché Hoezee is er voor de ondernemers of creatievelingen met oog voor detail, gevestigd of aanstormend. Voor oude rotten in het vak en verse talenten. De organisatie is gevoelig voor creatieve makers, culturele doeners en andere ambachtslui die hun vak verstaan. Vrolijke noten zijn een pré bij Marché Hoezee.

*KOSTEN*
De kosten voor deelname in 2020 zullen in het voorjaar bekend gemaakt worden.

*FAQ*

We hebben nog geen lijstje kunnen samenstellen... maar zijn ontzettend makkelijk benaderbaar via julie@marchehoezee.nl of eva@marchehoezee.nl
 

*REGELS*
Aanmeldingen gaan door een selectie om te zorgen voor een hoogwaardig en afwisselend aanbod. Halve kraam is mogelijk, geef dat aan bij opmerkingen.
Elektriciteit aanvragen kan in formulier, geef duidelijk aan welke apparaten je wilt aansluiten en hoeveel watt ze gebruiken. De kosten van stroom bedragen € 10. Indien je een standplaats wenst, vermeld dan ook graag hoe je de standplaats wilt invullen.

Soms organiseren we ook een POP UP editie van Marché Hoezee. Deze zijn kleiner van opzet dan de reguliere edities in de St Janstraat. We benaderen dan deelnemers die eerder op Marché Hoezee stonden, hier zijn geen inschrijvingen voor mogelijk. Blijven er plekken over, dan zullen we deze via social media bekendmaken. 

*SLUITINGSDATA*
Inschrijven als deelnemer kan tot een kleine 4 weken voor de markt. Daarna buigen we ons over een mooie frisse selectie en maken we de deelnemers bekend.
 

AANMELDFORMULIER 


Kopieer onderstaande vragen en plak ze (beantwoord) in een mail naar:
aanmelden@marchehoezee.nl 

 

Naam:

Telefoonnummer:

Email:

 

(Factuur)adres:

Postcode+plaats:

 

Naam label/bedrijf/merk:

Categorie: kunst/grafisch/juwelen/handgemaakt/kleding/vintage/streekproduct/anders

indien anders, omschrijf:

 

Website:

Instagram:

Facebook: 

 

Korte tekst over je merk voor promotie. Zorg voor een goede tekst, want dat geeft je meer kans om gepromoot te worden. Echt! De ik-vorm is hier verboden! En 3-5 regels is meer dan genoeg.

…..

 


Voeg ook 3 stuks beeldmateriaal toe, geef de bestanden begrijpelijke namen mee. Bv EVASAPPELS-01

 


Aan welke editie wil je meedoen?

12 juli
3 september

 

Heb je stroom nodig?

Voor welke aparatuur? Hoeveel stroom gebruikt elk apparaat?

(stroom kost 10€ extra)

 

Heb je opmerkingen, specifieke wensen?

...

 

Door het versturen van een aanmeldformulier ga je automatisch akkoord met de algemene voorwaarden? (je vindt ze op de bladzijde bij aanmelding, rechts bovenaan)

Zo. Dat was een hele lijst. Goed gedaan hoor!

Klik nu hier om naar een site te gaan boordevol informatie over markten: onze vrienden van mevrouwmarkt.nl

© 2019 door IMAGE de JULIE.com