top of page

OVER

HOE HET BEGON...

In de binnenstad van Breda borduren we voort op wat eens de leukste markt van Breda en omstreken was; Mercado de Belcrum. Stichting Hoezee is blij dat ze het stokje van Stichting Electron hierin over mogen nemen. De organisatoren van Marché Hoezee, Julie van Zessen (als oud-mede-organisator van Mercado de Belcrum) en Eva Geene (als oud-deelnemer van Mercado de Belcrum) weten hoe locatie, deelnemers en publiek samen bepalend zijn voor het succes van een markt.

Marché Hoezee krijgt een plek in de binnenstad, maar zal toch haar kleinschalige en toegankelijke karakter behouden. Marché Hoezee creëert een plek waar kunst, grafiek, juwelen, handgemaakt, vintage en streekproducten getoond en verkocht kunnen worden. Waar de maker een geïnteresseerd publiek vindt. Op een plek waar de bezoeker gemakkelijk kan komen. Een plek om je te laten verrassen door al het moois wat Breda en omstreken te bieden heeft. Op Marché Hoezee wordt je geïnspireerd je leven mooier te maken maar ook om zelf aan de slag te gaan. Je ontmoet er de makers die met liefde over hun producten vertellen. Je ontdekt er de schoonheid van je handen vies maken. Je ziet er dingen die je laten glimlachen. Als je zin hebt, drink je een kop koffie, eet je een tosti of laat je je verleiden om deel te nemen aan een van de workshops die gaan over ambacht. Handen uit de mouwen dus.

Leuke aftermovie zien van onze aller eerste Marché? KLIK

LOCATIE

Marché Hoezee is te vinden bij Pier15, Veilingkade 12, Breda.

CONTACT

Schroom niet om contact met ons op te nemen! We helpen je graag.

info@marchehoezee.nl
 

ORGANISATIE

We zijn een heel klein team (Eva en Julie) die het behoud van een kleinschalige, vriendelijke markt hoog in het vaandel heeft, maar ook graag wil uitbreiden met een kwalitatieve randprogrammering van workshops en optredens zodat het voor bezoeker en deelnemer een ervaring op zich wordt!

Stichting Hoezee is organisator van Marché Hoezee. Dat kan alleen mede door de fantastische samenwerkingspartners die de afgelopen jaren zijn gevonden in: Gemeente Breda, Ondernemersfonds Breda, Stichting Nieuwe Veste. Samenwerken deden we ook met de Scharrelondernemers en Werken aan de Wijk, en we blijven zoeken naar manieren om ambacht en de (toekomstige) creatieve ondernemer/maker onder de aandacht te brengen.

Links Julie en rechts Eva 

Logo_Pier15®.png
_edited.jpg

VRIJWILLIGERS

Marché Hoezee draait onder andere op de glimlach, spierballen, kennis en energie van vrijwilligers. Heb je interesse om één van bovenstaande en wat tijd te doneren? Stuur ons dan een mailtje! 

bottom of page